Algemene voorwaarden

Hieronder kan je onze algemene voorwaarden terugvinden | Plantidee

1. Identiteit

Plantidee

Geregistreerd adres:
Klinkaardstraat 4, 9190 Stekene – België

Telefoon:
+32 483 58 29 37

E-mailadres:
info@plantidee.be

Ondernemingsnummer:
BE 0556 862 746

2. Intellectueel eigendom

De inhoud van onze website, inclusief de merken, logo’s, tekeningen, gegevens, product- of bedrijfsnamen, teksten, afbeeldingen etc. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Plantidee of aan derden. Het materiaal op deze website mag alleen worden weergegeven en afgedrukt voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik.

3. Aansprakelijkheid

We hebben het recht om onze juridische voorwaarden op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving of kennisgeving aan te passen, aan te passen en of aan te vullen. Plantidee geeft geen garanties voor het goed functioneren van de website en kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor een storing of tijdelijke (on) beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van onze website.

Plantidee kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gehouden, direct of indirect, op welke manier dan ook en op welke manier dan ook, voor schade als gevolg van het gebruik van deze website of van een andere, in het bijzonder als gevolg van links of hyperlinks, inclusief maar niet beperkt tot, van alle verliezen, werkonderbrekingen, schade aan programma’s of andere gegevens op het computersysteem, apparatuur, software of andere van de gebruiker.

4. Aanbod

Onze beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Alle gebruikte afbeeldingen zijn gekoppeld aan onze aangeboden producten, maar sommige kunnen alleen als voorbeeld worden gebruikt (hoe het eruit zou kunnen zien).

Kennelijke vergissingen of kennelijke vergissingen in het aanbod binden ons niet.
Als u twijfelt over bepaalde kleuren, groottes, standplaats, grondsoort, etc. kunt u de extra informatie fiche op onze productpagina raadplegen of contact met ons opnemen voor persoonlijke assistentie.

5. Prijzen en promoties

De prijzen van onze producten en diensten zijn telkens inclusief 21% BTW, tenzij anders aangegeven.
Het aanbod van onze promoties en speciale kortingen zijn afhankelijk van de beschikbare hoeveelheden en kunnen op elk moment beëindigd en/of niet meer voorradig zijn.

Alle orders en facturen zijn betaalbaar op het geregistreerde adres van Plantidee, tenzij anders vermeld. Indien de factuur niet binnen de gestelde termijn wordt betaald, geschiedt dit automatisch en zonder voorafgaande kennisgeving wegens een aan rente toerekenbare rente van 12% per jaar vanaf de vervaldatum tot de datum van ontvangst van de betaling. Bovendien zal het factuurbedrag voor niet-betaling op de vervaldag en zonder opzegtermijn met 15% worden verhoogd, met een minimum van €250,00 als conventionele boeteclausule als vaste vergoeding, niettegenstaande de rechtbank en bovenop de achterstallige betalingen. Bij niet betaling binnen de vervaldatum zijn alle overige openstaande facturen tevens direct opeisbaar en opgevraagd / betaalbaar.

6. Betalingsmogelijkheden

We bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan:

  • Bancontact
  • Belfius Direct Net
  • ING Home’pay
  • KBC / CBC
  • SOFORT Banking
  • Creditcard: VISA / MASTERCARD


Kies de betalingsmogelijkheid die het beste bij jou past, contacteer ons vrijblijvend indien bovenstaande mogelijkheden voor jou niet van toepassing zijn, we zoeken samen naar een mogelijk oplossing.

7. Levering

Onze standaard levertermijn bedraagt 6 tot 12 werkdagen.
Omdat wij meedenken aan het milieu en duurzaamheid verzorgen wij onze leveringen in gezamenlijke transportritten: wij nemen persoonlijk contact met u op zodat we jouw bestelling komen leveren wanneer dit jou het beste past.

De geleverde goederen blijven eigendom van Plantidee totdat de volledige prijs is betaald.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade en / of verlies tijdens verzending. Als uw pakket of product beschadigd is of ontbreekt: u dient deze storingen binnen 5 werkdagen per e-mail te melden, zodat we contact kunnen opnemen met onze transporteur. Beschrijf uw storing in details en geef enkele foto’s ter verduidelijking.

Momenteel leveren we alleen binnen de provincie Oost-Vlaanderen, als uw gemeente hier buiten valt, kan je gebruik maken van onze ‘afhaal op afspraak’ mogelijkheid.

Gratis levering wordt automatisch toegepast voor onze vaste klanten wanneer ze aan de volgende voorwaarden voldoen:
Min. aankoop van €89,00 binnen onze hierboven vermelde regio.

8. Afhaling

Afhalen kan enkel en alleen op afspraak bij ons op kantoor: Klinkaardstraat 4, 9190 Stekene – België.
Wij nemen persoonlijk contact met u op zodra jouw bestelling klaar staat voor afhaling.

9. Retourneren en vervangen

Klachten met betrekking tot de geleverde goederen kunnen niet worden aanvaard indien ze niet binnen vijf dagen na levering schriftelijk zijn verzonden op het geregistreerde adres van Plantidee.

Alle producten dienen in de originele en ongeopende verpakking terug bezorgd te worden op eigen kosten aan ons adres na afspraak. In afwachting dienen de planten als een goede huisvader verzorgt te worden.

10. Privacy en beveiliging

De informatie die via onze juridische pagina wordt verspreid, is strikt vertrouwelijk en mag niet worden doorgegeven aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Plantidee.

Plantidee verbindt zich ertoe de bescherming van persoonsgegevens naar beste vermogen te garanderen door middel van technische veiligheidsvoorschriften en een adequaat beveiligingsbeleid jegens haar werknemers.

Ons gedetailleerde privacy- en beveiligingsbeleid kunt u hier lezen.

11. Toepasselijk recht

Alle opmerkingen in verband met deze algemene voorwaarden moeten aan Plantidee worden gericht.
Al onze diensten worden beheerst door de Belgische wet. In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van Antwerpen, België bevoegd.

Vragen

Als je meer informatie wilt ontvangen of vragen hebt over de Algemene voorwaarden van Plantidee, kan je ons hier contacteren.